visibility Similar

code Related

3/4 dels studioportrett av kvinne i drakt og oppsatt hår. I høyre hånd holder hun en bukett prestekrager opp mot ansiktet. Den venstre hånden er satt i hoften. Bakgrunnen er malt med himmel og skyer.

3/4 dels studioportrett av kvinne i drakt og oppsatt hår, som lener seg mot et gjerde. I høyre hånd holder hun en bukett prestekrager. Bakgrunnen er malt med himmel og skyer.

3/4 dels studioportrett av kvinne i drakt og oppsatt hår, som sitter på et gjerde. I høyre hånd holder hun en prestekrage. Bakgrunnen er malt med himmel og skyer.

3/4 dels studioportrett av kvinne i drakt og oppsatt hår, som lener seg mot et stolpegjerde. I høyre hånd holder hun en gulrot opp mot munnen. Bakgrunnen er malt med himmel og skyer.

3/4 dels studioportrett av kvinne i drakt og oppsatt hår. I hendene holder hun en bukett prestekrager. Det venstre kneet støttes mot en kuliss dekt til med et sjal. Bakgrunnen er malt med himmel og skyer.

3/4 dels studioportrett av kvinne i drakt og oppsatt hår, som lener seg mot et stolpegjerde. I hendene holder hun en prestekrage. Det ligger også flere prestekrager på gjerdet bak henne. Kvinnen kikker ned på blomsten. Bakgrunnen er malt med himmel og skyer.

3/4 dels studioportrett av kvinne i drakt og oppsatt hår. I hendene holder hun en blomst. Bakgrunnen er malt med himmel og skyer.

3/4 dels studioportrett av kvinne i drakt og oppsatt hår, som lener seg mot et stolpegjerde. I hendene holder hun en prestekrage. Det ligger også flere prestekrager på gjerdet bak henne. Kvinnen kikker ut av fotografiet. Bakgrunnen er malt med himmel og skyer.

3/4 del studioportrett av kvinne i drakt med slett hår. I hendene holder hun en skål med blader. Bakgrunnen er malt med skog og himmel.

3/4 dels studioportrett av kvinne i drakt og oppsatt hår. I høyre hånd holder hun en bukett prestekrager opp mot ansiktet. Den venstre hånden holder fast i overdelen på drakten. Bakgrunnen er malt med himmel og skyer.

description

Summary

Solveig Lund utdannet seg som kunstfotograf (nasjonaldrakter, landskap m.m) med særlig henblikk på turisttrafikken.

label_outline

Tags

ukjent norge oslo drakt portretter flora levnetsbeskrivelser drakt voksen kvinne norsk folkemuseum costume life descriptions norway norwegian folk museum portraits female portrait portrait photographs woman photograph portrait woman studio portrait sky landscape national costume hair
date_range

Date

01/01/1895 - 01/01/1908
place

Location

create

Source

Digital museum
link

Link

https://digitaltmuseum.org/
copyright

Copyright info

No known restrictions on publication.

label_outline Explore Drakt, Ukjent, Hair

Topics

ukjent norge oslo drakt portretter flora levnetsbeskrivelser drakt voksen kvinne norsk folkemuseum costume life descriptions norway norwegian folk museum portraits female portrait portrait photographs woman photograph portrait woman studio portrait sky landscape national costume hair